Společnost Müller ČR/SR k.s. je součástí koncernu Molkerei Alois Müller GmbH & Co. KG, který je předním evropským výrobcem a zpracovatelem mléčných produktů. Je největším a nejmodernějším závodem na zpracování mléka v Evropě.

Výrobky Müller zaujímají dlouhodobě přední pozice na vyspělých trzích v západní Evropě, jakými jsou Německo, Velká Británie a Itálie. V Německu je Müller číslem jedna na celém trhu čerstvých mléčných výrobků (jogurty, mléčné dezerty, mléčné nápoje), v Anglii je jednoznačnou jedničkou mezi jogurty, v Itálii pak mezi jogurty dvojkou.

Jako jediný významný výrobce mléčných produktů používá společnost Müller výhradně ovoce, které sama zpracovává přímo při výrobě výrobků, nikoliv ovoce předem zpracované od dodavatelů. To společnost Müller řadí nejen mezi 3 největší zpracovatele ovoce v Evropě, ale hlavně jsou tím do maximální možné míry zachovány původní vlastnosti ovoce, jakými jsou chuť, vůně a textura.

Kromě dlouhodobého zaměření na kvalitu a chuť mléčných výrobků je úspěch společnosti Müller založen na ojedinělém novátorství a schopnosti uvádět na trh revoluční výrobky, které si dokážou získat širokou oblibu spotřebitelů a stát se inspirací pro ostatní výrobce. Není proto náhodou, že všechny výrobkové řady, které Müller na českém trhu nabízí, patří právě do této kategorie. Ať už se jedná o dvoukomorový jogurt Müller MIX, kde jsou ovoce a cereálie oddělené od jogurtu, koncept dezertů mléčná rýže (u nás nabízených pod značkou Riso) nebo chlazené ochucené mléčné nápoje tradiční značky Müllermilch.