Mléko - naše hlavní ingredience
Mléko - bílý zázrak
Mléko je považováno za důležitý zdroj vápníku, bílkovin a vitamínů (vitamíny A, B1, B2, B12, D) pro lidské tělo, což z něj činí perfektní základ pro fitness koktejl. V mléce jsou také obsaženy vysoce kvalitní bílkoviny a hořčík. Již před 5 000 lety začali obyvatelé starobylého Babylonu dojit krávy a pít mléko. Společnost Müller používá pro své výrobky hlavně nízkotučné mléko.
Potěšení bez výčitek
Výhoda nízkotučného mléka s 1,5% tuku: nejenže je zde o něco více bílkovin, vitamínů B, vápníku a jiných minerálů než v plnotučném mléce, ale má také méně kalorií.
1983 Byl představen první chlazený mléčný nápoj Müllermilch ošetřený UHT.
Syrovátka, nápoj plný síly
Řecký lékař Hippokrates popsal syrovátku jako „sérum mléka“ - syrovátka byla již ve starověku oblíbeným přírodním prostředkem. Syrovátka je vedlejší produkt při výrobě sýrů a obsahuje velkou část všech složek mléka. Sotva jakýkoli tuk, ale cenná syrovátková bílkovina, spousta minerálů a trávicí laktózy, činí z syrovátky zdravý hasič žízně.
Fitness Pure
Zejména po sportu představuje syrovátka perfektní osvěžení pro všechny, kteří mají rádi aktivní život. Syrovátka je ideální pro rychlé dobití energie a zvýšení množství vitamínů. Syrovátka pomáhá tělu regenerovat jemným nízkokalorickým způsobem, díky čemuž je ve všech ohledech nenahraditelná.
2008 Ovocný a plný vitamínů, to je nejlepší definice lahodného syrovátkového nápoje Fructiv
Jogurt - mléčný výrobek plný kultur
Pro výrobu jogurtu se do mléka přidají okyselující kultury, které přemění část mléčného cukru na kyselinu mléčnou. To dává výrobkům z mléka příjemnou svěžest a zajišťuje, že mléko zhoustne. Po několika hodinách se vytvoří hustý jogurt. Jogurt je nakonec promíchán a ochlazen tak, aby byl rovnoměrně homogenní a krémový.
1983 Müller uvedl na trh revoluční koncept kelímku s oddělenými komorami, pro uchování jedinečné kvality jogurtu a ingrediencí.
Tým snů: Mléko a rýže
Mléko a rýže jsou důležitou součástí vyvážené stravy a v kombinaci cennou svačinu. Mléko dodává kostem silnější vápník a cenné bílkoviny, rýže poskytuje tělu uhlohydráty, které příjemně nasycují a dodávají energii.
Jako za starých časů
Výhoda nízkotučného mléka s 1,5% tuku: nejenže je zde o něco více bílkovin, vitamínů B, vápníku a jiných minerálů než v plnotučném mléce, má také méně kalorií.
1980 Müller Riso v kelímku - to byla opravdová inovace.
Pudink - lahodná zábava pro mladé i starší
Ať už ovocné, čokoládové, vanilkové, s omáčkou nebo bez omáčky, ze semoliny nebo ovocné šťávy - pudink je oblíbený nejen u dětí, jako dezert nebo odměna. K přípravě se používají - v závislosti na receptu - krupice, rýže, kukuřičný škrob nebo krupice vařené s cukrem ve vodě, mléce nebo ovocné šťávě, smíchané s vaječným žloutkem a rozšlehanými vaječnými bílky.
Napěněné sny
„Mousse au Chocolat“ v překladu znamená „čokoládová pěna“. Klasický francouzský dezert je vyroben z hořké čokolády, vajec, cukru a smetany. Pěna získá svou jemnou tající konzistenci mícháním ve vaječných bílcích.